DOBLE DERROTA DEL JUNIOR FEMENI

El divendres 9 es jugà el partit corresponent a la jornada anterior, que s’havia suspès degut a la plutja, davant del  Dènia.

A pesar de fer un mal començament de partit en el que el primer quart es va perdre de 9 punts, la resta del partit va estar molt igualat, ja que es va guanyar el segon i l’últim quart d’un punt, i es va perdre el tercer de 2 punts.

Tot i fer un bon partit que va acabar amb el marcador de 56 – 65, no es van poder remuntar els 9 punts d’avantatge del Dénia en el primer quart.

Van jugar i anotar: Andrea 13, Noelia 5, Itziar 2, Olga 5,Paula C. 11, Paula 5, Marina 12, Gloria 6 i Rosa 2.

El dissabte, el Junior Femení es desplaçaren a El Verger per jugar el partit corresponent a la cinquena jornada i a pesar de començar el partit guanyant de 3 punts el primer quart, en els últims 4 minuts del segon les de El Verger s’escaparen en el marcador arribant al descans amb 31 – 23, aprofitant que les de Pedreguer acusarenel  partit del dia anterior. Son una plantilla curta. En tota la segona part va haver un intercanvi de cistelles però el partit el guanya L’equip de El Verger per 57 – 47. Van jugar i anotar; Paula 6, Gema 4, Mireia 2, Noelia 6, Anna, Olga 13, Gloria 2, Rosa 2 i  Marina 12.

El proper dissabte les Juniors desplacen a Benissa per a jugar contra les líders del grup a les 20;00h


15 novembre, 2012 | Afegir comentari

Deixa el teu comentari

(es requereix)

(es requereix, no es mostrarà)Introduiu el número: