LES JUNIORS ES COL·LOQUEN AMB 4 VICTORIES I 5 DERROTES

Les juniors del C.B Rolser Pedreguer tenien un dificil desplaçament a la pista del Denia B.C, ja no sols per jugar contra les liders del grup, sino que les pedregueres sols diposaven de 7 efectius i 2 d’elles amb problemes musculars durant la setmana.

A pesar de tot, les de Pedreguer guanaren el primer quart i arribaren al descans amb el marcador igualat a 29, realitzan una gran defensa i un atac dinàmic que acabava sempre amb penetracions o tirs lliurats.

A partit de mitat del tercer quart, les pedregueres acusaren la falta d’efectius i les de Denia aprofitaren per a obrir una ventaja de 8 punts, arriban al final de quart 50-42.

A pesar de l’esforç fet, les pedregueres mai baixaren els braços i lluitaren fins  a falta de 2 minuts del final, on el Denia tinguent el partit guanayat no para el partit en el moment que una jugadora del Pedreguer va començar a sangnar, per una reaccio fortuita i va acabar tirant a cistella. No sols es important guanyar, sino que com es guanya. Hi ha lìnies que no es deuen passar i el “Fair play” no es deu explicar a les jugadores, sino que hi ha que APLICAR-LO, i el Denia B.C que deuria ser una reférencia comarcal, en accions com esta, demostra que pareix  quet tot val. ¡¡ Que els aprofite!!

Sols queda felicitar a les pedregueres per l’esforç fet durant tot l’encontre i animar-les per al proper partit, que sera l’ultim de la lliga regular davant el Verger, que es disputarà el divendres al es 19:00h  al poliesportiu municipal.

Les de Pedreguer jugaren i anotaren:

Gema 3; Noelia 16; Itziar 4; Olga 8; Paula 10; Marina 12 i Gloria 4.


17 desembre, 2012 | Afegir comentari

Deixa el teu comentari

(es requereix)

(es requereix, no es mostrarà)Introduiu el número: